Nieuws uit Ghana

Regelmatig schrijf ik over wat er gaande is in mijn leven in Ghana, Kumasi om precies te zijn. Dit kan zijn over werk, vrienden, de kerk vakantie en nog veel meer. Volg hier het laatste nieuws over mijn belevenissen in Ghana!


Met dit bericht doe ik een speciaal verzoek aan jullie allemaal in naam van Adamfo Ghana en Street Children Project; het project waar ik werkzaam ben. Zoals de meeste van jullie weten ben ik ook bestuurslid van Adamfo Ghana. Adamfo Ghana is een Nederlandse Stichting die zich inzet voor het welzijn en een betere toekomst van straatkinderen en...

2018 loopt aan zijn eind en het is voor mij ook weer tijd om jullie op de hoogte te brengen van mijn leven hier in Ghana. Waar de meesten van jullie aan het aftellen zijn tot kerst en nieuwjaar, ben ik zelf ook begonnen met aftellen. Over zo'n anderhalve week ben ik weer even in Nederland na twee jaar....

Lang geleden dat jullie van mij gehoord hebben. In de tussentijd sinds mijn laatste nieuwsbrief is er weer veel gebeurd, daarom in deze brief een terugblik op de afgelopen periode. Van ziek zijn, vakanties, bruiloften, tot lunchen bij de Ashanti- koning, follow- up in de nacht, begrafenissen en nog veel meer. Lees hier meer over in deze nieuwsbrief...

Het is weer even geleden sinds mijn laatste nieuwsbrief. Tijd weer om jullie op de hoogte te brengen van wat er allemaal gebeurd is in de laatste drie maanden. In deze nieuwsbrief meer over evenementen, nieuwe functies, de Ghanese cultuur en regen.