ADAMFO GHANA IN DE FINALE

23-01-2017

WILDE GANZEN GOUDEN GANS VERKIEZING 2016!

Adamfo strijd mee in de verkiezing om de Gouden Gans prijs van 2016. Het gaat hierom een verkiezing voor beste project van 2016.  Uit honderden andere inzendingen zijn we verkozen tot de top 5 na twee juryrondes.  Dat is natuurlijk geweldig nieuws.

Mijn vraag aan jou?
Zoals je nu misschien wel al weet zitten we met Adamfo Ghana met het trainingscentrum voor straatmeiden in Kumasi in de finale van de Gouden Gans verkiezing. De komende weken worden ontzettend spannend - er zijn vijf finalisten en Wilde Ganzen roept iedereen op om te stemmen. Het project met de meeste stemmen wint de hoofdprijs van €10.000,- . Deze prijs zou een belangrijke impuls voor de uitbreiding van het trainingscentrum zijn. We willen daarmee het aantal beroepsopleidingen uitbreiden zodat leerlingen kunnen kiezen voor het vak dat hen het meeste aanspreekt.

Nu het verzoek: wil je ons helpen door ook te stemmen? Dit kan via deze link https://www.goudengans.nl/adamfoghana/dv/informatie

Vergeet je je stem niet te bevestigen?

Verder zou het ons enorm helpen als dit bericht verder gedeeld kan worden onder familie, vrienden, collega's, andere Ghana geinteresseerden, netwerken en media. ELKE STEM TELT!

Alvast heel erg bedankt!

Namens Adamfo Ghana, Street Children Project en mijzelf natuurlijk!


Fotogalerij: meiden van het Vocational Trainingscentrum in verschillende situaties